Лопата за сняг Fiskars

Първоначално финландската компания Fiskars се занимава с преработка и производство на метал. По време на войната тя работи в отбранителния отдел. Сега марката е по-известна като световен производител на градински инструменти и други предмети за бита. Лопатата за сняг Fiskars е много популярна сред собствениците на частни дворове и автомобилистите, чиято надеждност се потвърждава от 25-годишната гаранция на производителя.

Моделна гама и дизайнерски характеристики на оборудването за снегопочистване на Fiskars

Когато с настъпването на зимата всичко е покрито скъпо със сняг, има търсене на лопати. Този инструмент е търсен не само за почистване на околността, но и за автомобилистите. Легнала в багажника, компактната лопата за сняг Fiskars с къса дръжка ще помогне на водача да освободи колата си от снега.

Важно! Fiskars предлага на потребителите широка гама оборудване за почистване на сняг. Гамата включва стъргалки за плъзгане, конвенционални лопати и сгъваеми лопати.

Лопатите за автомобили Fiskars са мечтата на всеки шофьор. От началото до края на зимата този инструмент винаги трябва да е в багажника на колата ви. Специалната дръжка ви позволява да правите това без никакви проблеми. Лопатата е лека, компактна и се побира удобно в ръцете ви. Инструментът е удобен за работа дори и за жена шофьор. Дълбоката лъжичка от алуминиева сплав позволява едно голямо сцепление на сняг. Удобно е да работите с инструмента дори при настъпване на размразяване, тъй като мокрият сняг не полепва по лъжичката.

За почистване на дворове, плоски покриви и други големи площи производителят предлага традиционни лопати и стъргалки, както и инструменти от специалната серия SnowXpert.TM... Плуг за цял сняг складова наличност Предлага се само с алуминиеви дръжки. Те са много леки и издръжливи. За удобна работа дръжките са с пластмасово покритие. Характеристика на новата серия SnowXpertTM е дизайнът на лъжичката. Полипропиленовата работна част има стоманена армировка. Силните пръти не позволяват на лъжичката да се огъва при силно механично напрежение.

Важно! Експлоатационният живот на подсилената лъжичка е 3 пъти по-дълъг от този на конвенционалната кофа от алуминиева сплав.

Преглед на лопатите за сняг

Невъзможно е да се разгледа цялото оборудване за снегопочистване на fiskars поради голямото му разнообразие. Сега ще се опитаме да подчертаем най-често срещаните модели, които се търсят сред потребителите.

Fiskars 143060

Лопатата модел 143060 е изработена от висококачествен алуминий. Дръжката, дълга 162,2 см, е покрита с черна пластмаса. Защитният слой е приятен за докосване с гола ръка, дори при силен студ. Пластмасата ви позволява да избегнете измръзване на тялото на ръцете, ако трябва да работите без ръкавици. Тегло на инструмента - 1,7 кг. Мокрият сняг на практика не полепва по лъжичката.

Видеото показва общ преглед на 143060:

Fiskars 141001

Модел 141001 заема водещото място сред пластмасовите лопати. Инструментът също има здрава алуминиева дръжка с дължина 131 см. Защитният слой е направен от меко оранжево пластмасово покритие. Широкият пластмасов връх на дръжката позволява удобно захващане с ръкавицата. Лъжичка с ширина 35 см, изработена от подсилен полипропилен. Тегло на инструмента - 1,4 кг.

Fiskars 141020

Лопата Fiskars 141020 принадлежи към линията Snow Light. Инструментът е специално проектиран за автомобилисти. Лопатката и дръжката са изработени от алуминий. Дръжката има накрайник, който позволява удобно хващане на ръка. Дръжката е покрита с мека черна пластмаса. Дължината на лопатата е 71,5 см, ширината на лъжичката е 25,5 см.Тегло на инструмента - 750 g.

FISKARS SnowXpert ™ 143001

Моделът на оборудване за почистване на сняг принадлежи към линията SnowXpertTM... Дръжката е изработена от висококачествен алуминий с оранжево пластмасово покритие. Широкият връх позволява захващане с ръка в дебела ръкавица. Лопатката е изработена от устойчив полипропилен и е подсилена със стоманени пръти. Дължина на инструмента - 152 см, ширина на лъжичката - 53 см. Тегло - 1,6 кг.

Fiskars 143020

Скреперът за плъзгане ви позволява удобно и без усилия да се справите с големи слоеве сняг. U-образната метална дръжка е удобна за държане за двама души. Кофата е изработена от устойчива вакуумно оформена пластмаса. Стоманеният ръб предпазва работната част от бързо износване. Тегло на плъзгане - 4,1 кг, дължина - 150 см. Ширината на кофата - 72 см.

Заключение

Цената на оборудването за почистване на сняг на Fiskars за много потребители може да изглежда непосилна в сравнение с китайския инструмент. Но предвид факта, че финландските лопати ще продължат повече от един сезон, но до 25 години, тогава цената им е напълно оправдана.

Дайте обратна връзка

Градина

Цветя

Строителство