Политика за обработка на лични данни

1. Общи разпоредби

Тази политика за обработка на лични данни е изготвена в съответствие с изискванията на Федералния закон от 27 юли 2006 г. № 152-ФЗ "За лични данни" и определя процедурата за обработка на лични данни и мерки за осигуряване на сигурността на личните данни от администратора на сайта gardenlux.designluxpro.com (наричан по-долу „Операторът“).

  1. Операторът си поставя като най-важна цел и условие за осъществяване на дейностите си спазването на човешките и гражданските права и свободи при обработката на личните му данни, включително защитата на правата на личен живот, лични и семейни тайни.
  2. Тази политика на Оператора по отношение на обработката на лични данни (по-нататък - Политиката) се прилага за цялата информация, която Операторът може да получи за посетителите на уебсайтаhttps://gardenlux.designluxpro.com.
 
2. Основни понятия, използвани в Политиката
  1. Автоматизирана обработка на лични данни - обработка на лични данни с помощта на компютърна технология;
  2. Блокиране на лични данни - временно прекратяване на обработката на лични данни (освен ако обработването е необходимо за изясняване на личните данни);
  3. Уебсайт - набор от графични и информационни материали, както и компютърни програми и бази данни, осигуряващи тяхната достъпност в Интернет на мрежов адресhttps://gardenlux.designluxpro.com;
  4. Информационна система за лични данни - набор от лични данни, съдържащи се в базите данни, и осигуряваща тяхната обработка на информационни технологии и технически средства;
  5. Обезличаване на лични данни - действия, в резултат на които е невъзможно да се определи, без използването на допълнителна информация, принадлежността на личните данни към конкретен Потребител или друг субект на лични данни;
  6. Обработка на лични данни - всяко действие (операция) или набор от действия (операции), извършени с помощта на инструменти за автоматизация или без използване на такива инструменти с лични данни, включително събиране, запис, систематизация, натрупване, съхранение, изясняване (актуализация, промяна), извличане , използване, прехвърляне (разпространение, предоставяне, достъп), обезличаване, блокиране, изтриване, унищожаване на лични данни;
  7. Оператор - държавен орган, общински орган, юридическо или физическо лице, независимо или съвместно с други лица, организиращи и (или) обработващи лични данни, както и определящи целите на обработването на лични данни, състава на личните данни, които трябва да бъдат обработени, извършени действия (операции) с лични данни;
  8. Лични данни - всяка информация, отнасяща се пряко или косвено до конкретен или идентифицируем Потребител на уебсайтаhttps://gardenlux.designluxpro.com;
  9. Потребител - всеки посетител на уебсайтаhttps://gardenlux.designluxpro.com;
  10. Предоставяне на лични данни - действия, насочени към разкриване на лични данни на определено лице или определен кръг от лица;
  11. Разпространение на лични данни - всякакви действия, насочени към разкриване на лични данни до неопределен кръг от лица (прехвърляне на лични данни) или към запознаване с личните данни на неограничен брой лица, включително разкриване на лични данни в медиите, публикуване на информационни и телекомуникационни мрежи или предоставяне на достъп до лични данни по друг начин;
  12. Трансграничен трансфер на лични данни - прехвърляне на лични данни на територията на чужда държава на властта на чужда държава, на чуждестранно физическо или чуждестранно юридическо лице;
  13. Унищожаване на лични данни - всякакви действия, в резултат на които личните данни се унищожават безвъзвратно с невъзможност за по-нататъшно възстановяване на съдържанието на лични данни в информационната система за лични данни и (или) в резултат на което се унищожават материални носители на лични данни .
 
3. Операторът може да обработва следните лични данни на Потребителя
  1. Пълно име;
  2. Имейл адрес;
  3. Сайтът също така събира и обработва анонимизирани данни за посетителите (включително бисквитки), използвайки услуги за интернет статистика (Google Analytics и други).
  4. Горните данни по-долу в текста на Политиката са обединени от общата концепция за Лични данни.
 
4. Цели на обработването на лични данни
  1. Целта на обработването на личните данни на Потребителя еинформиране на Потребителя чрез изпращане на имейли; предоставяне на Потребителя на достъп до услуги, информация и / или материали, съдържащи се на уебсайта.
  2. Операторът също има право да изпраща на потребителя известия за нови продукти и услуги, специални оферти и различни събития. Потребителят винаги може да откаже да получава информационни съобщения, като изпраща имейл до Оператора отбелязано "Отказ от отговорност за известия за нови продукти и услуги и специални оферти."
  3. Анонимизираните данни на Потребителите, събрани с помощта на услуги за интернет статистика, се използват за събиране на информация за действията на Потребителите на сайта, подобряване на качеството на сайта и неговото съдържание.
 
5. Правно основание за обработката на лични данни
  1. Операторът обработва личните данни на Потребителя само ако те са попълнени и / или изпратени от Потребителя независимо чрез специални формуляри, разположени на уебсайтаhttps://gardenlux.designluxpro.com... Попълвайки подходящите формуляри и / или изпращайки личните си данни на Оператора, Потребителят се съгласява с настоящата Политика.
  2. Операторът обработва анонимизирани данни за Потребителя, ако това е разрешено в настройките на браузъра на Потребителя (съхранението на бисквитки и използването на JavaScript технологията са активирани).
 
6. Процедурата за събиране, съхранение, прехвърляне и други видове обработка на лични данни

Сигурността на личните данни, обработвани от Оператора, се осигурява чрез прилагане на правни, организационни и технически мерки, необходими за пълно спазване на изискванията на действащото законодателство в областта на защитата на личните данни.

  1. Операторът гарантира безопасността на личните данни и предприема всички възможни мерки, за да изключи достъпа до лични данни на неупълномощени лица.
  2. Личните данни на Потребителя никога и при никакви обстоятелства няма да бъдат прехвърлени на трети страни, освен в случаите, свързани с прилагането на действащото законодателство.
  3. В случай на разкриване на неточности в личните данни, Потребителят може да ги актуализира самостоятелно, като изпрати уведомление до Оператора на имейл адреса на Оператора. с надпис „Актуализиране на лични данни“.
  4. Срокът за обработка на лични данни е неограничен. Потребителят може да оттегли съгласието си за обработка на лични данни по всяко време, като изпрати уведомление до Оператора чрез електронна поща на имейл адреса на Оператора. с отбелязано „Оттегляне на съгласие за обработване на лични данни“.
 
7. Трансграничен трансфер на лични данни
  1. Преди да започне трансграничното прехвърляне на лични данни, операторът е длъжен да се увери, че чуждестранната държава, на чиято територия трябва да прехвърля лични данни, осигурява надеждна защита на правата на субектите на лични данни.
  2. Трансгранично прехвърляне на лични данни на територията на чужди държави, които не отговарят на горепосочените изисквания, може да се извърши само ако има писмено съгласие на субекта на личните данни за трансграничното прехвърляне на личните му данни и / или изпълнение на споразумение, по което субектът на личните данни е страна.
 
8. Заключителни разпоредби
  1. Потребителят може да получи всякакви разяснения по въпроси от интерес относно обработката на личните му данни, като се свърже с Оператора по електронната поща.
  2. Този документ ще отразява всички промени в политиката за обработка на лични данни от страна на Оператора. Политиката е валидна за неопределено време, докато не бъде заменена с нова версия.
  3. Текущата версия на Политиката е свободно достъпна в Интернет на адресhttps://gardenlux.designluxpro.com/politika-konfidentsialnosti-i-kontenta.

Градина

Цветя

Строителство